SNAILS NEWSLETTER

Slovo předsedy

Prázdniny právě skončily a softballová podzimní část, která rozhodne o úspěchu nebo neúspěchu, o medailích a pohárech, se definitivně rozjíždí. A tak jsem tady opět s naším oběžníkem. Je v něm hromada informací, tak si ho pozorně pročtěte a dorazte na Mlatevňu. V srpnu se již odehrála utkání 2.ČSL mužů a Extraligy žen. Můžete si přečíst, jak se šnekům a šnečicím vedlo. Již teď je jisté, že se tento víkend představí na Mlatevni naše žákyně a díky skvělým výkonům také v neděli 20.září juniorky, které budou i potřetí hostit Finálový turnaj juniorek. Naše ženy zakončily základní část na 3.místě a i ony se tento víkend představí doma. Na Mlatevni bude plno. Také mužská část se o víkendu představí, i když tentokrát na hostujících hřištích. Přeji hezké počtení a o víkendu určitě dorazte. Těšíme se na Vás!

Pozvánky na nejbližší akce:

Talent ze Slovácka = Sabina Phamová

Sába, náš základní kámen juniorského a dnes i ženského týmu dokázala překonat velké životní trable a představila se na letošním Mistrovství světa juniorek. Více se o jejím příběhu dočtete zde

Rozhovor o MS s hlavním koučem juniorek

Juniorský tým měl před mistrovstvím světa v Oklahomě smělý cíl – probojovat se mezi nejlepší osmičku. Tým nakonec do play-off opravdu postoupil, systém turnaje mu ale nakonec přisoudil konečné 11. místo. Uspěly tedy juniorky, nebo ne? Na to jsme se zeptali toho nejpovolanějšího, hlavního trenéra Pavla Křiváka (našeho předsedy). Celý rozhovor si přečtete zde (na webu ČSA).

Mužům se o víkendu na hřištích PV Praha a v Ledenicích nedařilo

Oslabený tým mužů A musel tento víkend spolknout pořádně hořkou pilulku, když nedokázal ani z jediného zápasu ze čtyř vytěžit výhru. Soupeři nám přitom nebyly týmy z nejsilnějších. Postup do play-off je tak v reálném ohrožení. Více zde.

Juniorky potvrdily roli favorita!

Juniorky vyhrály 4. extraligový turnaj v Ostravě. Potvrdily tak 1. místo v soutěži a finálový turnaj se v neděli 20.9. bude hrát na Mlatevni. Přijďte je podpořit, začínáme od 9:00 hod. Článek z úspěšného turnaje v Ostravě si můžete přečíst zde.

Soustředění mládeže Snails

Druhý a třetí srpnový víkend patřil na Mlatevni našim mladým nadějím. Poctivě se připravovaly na podzimní části svých soutěží, kdy týmy žáků, žákyň, kadetů, kadetek a tballu budou bojovat na finálových turnajích o medaile. Na těchto odkazech se můžete podívat na několik záběrů ze soustředění žákyň s kadetkami, zde na kadety, žáky a tball. .

Celonárodní BEE BALL DAY i v Kunovicích!

BEE BALL DAY je otevřená celonárodní akce pro děti do 10ti let. Konat se bude na státní svátek 28. září 2015 na 11 místech po celé ČR. Srdečně zveme všechny příznivce softballu. Více informací zde.

Američanky v týmu našich žen

Přestupovou bombu si do podzimní části připravili naši manažeři. Ve středu 19.srpna přistály v Praze dvě posily z USA, které vyztuží tým žen a juniorek. Bližší informace se dočtete v krátkém článku na tomto odkazu. .

Ženy budou bojovat o medaile

Ženy ukončily základní část extraligy na 3. místě, když v posledním víkendu základní části neokusily hořkost porážky. Třemi homeruny se blýskla Niki Tabačková. Více zde. nebo se můžete podívat na video. O víkendu 5.-6.9.2015 tak ženy přivítají v play-off na Mlatevni tým Ledenic. Přijďte je podpořit!

Staň se členem!

Máš-li zájem stát se členem softballového oddílu Snails Kunovice, být hráčem a nebo pouze příznivcem, který bude v centru dění? Přidej se k nám! Číst dál

V případě, že se vám tento newsletter špatně zobrazuje, najdete ho i ZDE. Pokud Vám newsletter nepřišel oficiální cestou a chtěli byste se k jeho odběru přihlásit, stačí vyplnit tento FORMULÁŘ. V případě, že o tento pravidelný přísun informací nemáte zájem, můžete se odhlásit ZDE.

Výbor oddílu Snails hledá:

- Organizační tým Burčákového turnaje 2015 - hlaste se řediteli turnaje, kterým je letos Medvěd (nemec.sh@seznam.cz)
- VÝPOMOC DO BUFETU - na finálový turnaj juniorek 20.9.2015

Okénko české softballové asociace

-Aktuální newsletter ČSA Číst dál

Okénko města Kunovice

- Den otevřených památek 6. září 2015. Číst dál.
- Komiksová výstava časopisu ABC. Číst dál.

Kde nás můžete vidět v akci

5.-6.9.2015 - Čtvrtfinále extraligy žen (Kunovice)
5.-6.9.2015 - 5. kolo 2. ligy žákyň (Kunovice)
5.-6.9.2015 - 4. kolo Extraligy žáků (Praha)
5.-6.9.2015 - 2. liga mužů (Most, Pardubice)
12.-13.9.2015 - 4. kolo 3. ligy kadetů (Ostrava)
12.9.2015 - 5. kolo 2. ligy T-Ballu (Praha)
12.-13.9.2015 - semifinále žen a mužů - věříme:-)
20.9.2015 - finále Extraligy juniorek(Kunovice)