Snails SNAILS NEWSLETTER

Slovo předsedy

Vážení sportovní přátelé,
pomalu ale jistě se nám blíží vrcholná část sezóny, která je spojená s bojem o medaile. A mám velkou radost, že se do nich zapojí i některé týmy Šneků a Šnečic. Je jasné, že o medaili budou opět bojovat naše ženy v Extralize. Nervydrásající a nekonečná série s Ledenicemi byla ukončena minulý čtvrtek (nebo vlastně v pátek) v 0:45 v Havlíčkově Brodě našim odpalem do vnějšího pole v prodloužení. Stav 8:9, dva auty, dva strike, druhá a třetí meta obsazená. Kdyby byl odpal chycen, postupují Ledenice. Odpal však dopadl na zem a obě naše běžkyně skórují a nejvěrnější skupinka fanoušku, kteří dorazili až do Havlíčkova Brodu, mohla začít slavit. A tak hned o víkendu bylo rozehráno semifinále s pražskými Eagles.
Tento víkend hned dva naše týmy budou bojovat o medaile na Finálových turnajích svých kategorií. Žákyně čeká po vydařené premiérové sezóně jejich první velké finále. Mezi 8 nejlepšími týmy z České republiky nebudou na pražském Sabatu mezi favoritkami a tak můžou jen překvapit.
Naopak favoritkami jsou naše juniorky, které v neděli na Mlatevni budou obhajovat loňský titul Mistra ČR. Přijďte je podpořit. Děkujeme.



Pozvánky na nejbližší akci na Mlatevni:


Ženy o postupu do semifinále rozhodly až ve čtvrtém náhradním zápase. V bojích o medaile drží s Eagles Praha vyrovnanou bilanci 1:1.

Večerní rozhodující čtvrtfinálovou bitvu pro sebe rozhodly Kunovice – a jak jinak než v nastavení - zde je video důkaz.. Mimořádně vyrovnané série, která trvala celých 32 směn, skončila posledním zápasem v Havlíčkově Brodě vítězstvím Kunovic v tiebreaku v poměru 10:9. Významnost tohoto okamžiku podtrhuje i krátké video.

Semifinálové boje pak začaly sobotním zápasem na Krči (2:8, video Krilie) a následně nedělním zápasem na domácí půdě (4::2). Stav série je 1:1 a rozhodovat se bude o víkendu 26.-27.9.2015 (třetí zápas uvidíte v sobotu 26.9.2015 od 14:00 hod. na Mlatevni). Více o bojích našich žen v play-off se dočtete zde.

Žákyně vybojovaly na domácím turnaji zlaté medaile!

Žákyně se o víkendu 5.-6.9.2015 představily poprvé na domácí půdě. Ve všech čtyřech zápasech nenašly přemožitele a rmohly se letos poprvé zaslouženě radovat z turnajového vítězství. Tímto výsledkem si také zajistily celkové druhé místo ve 2. lize s právem účasti na finálovém turnaji o Mistra ČR, který se odehraje o víkendu 19.-20.9.2015 v Praze v areálu SaBaT. Více zde.


Žáci hráli ve Svoboda Parku

Žáci odehráli ve Svoboda Parku v Praze 4. extraligové kolo. Obsadili celkové čtvrté místo. Jak se jim vedlo si můžete přčíst v krátkém článku od trenérů na tomto odkazu.


Muži na play-off nedosáhli!

Poslední hrací víkend se muži A vydali na výlet do Mostu a Pardubic, kde se mělo rozhodnout o jejich účasti či neúčasti ve vyřazovací části sezony. Ve stále oslabené sestavě se chtěli více než zúčastnit těchto těžkých zápasů – pole již hrálo svou, ale pálka nebyla to pravé ořechové, a tak z posledního venkovního tripu odjeli poraženi ve všech čtyřech zápasech. Celý článek zde.


T-Ballisté po letní pauze opět zlatí!

Šnečí T-ballisti se po letní pauze vrhli do ligové soutěže a odehráli svůj 5. ligový turnaj na hřišti Joudrs Praha. Postupně zvládli přehrát všechny soupeře a potvrdili roli favorita soutěže. Všechny zápasy teď již jasně směřují k co nejlepší přípravě na finálový turnaj, ve kterém se budou chtít poprat o historické nejlepší umístění Snails v této kategorii. Více o turnaji si můžete přečíst v krátkém shrnutí od trenérů zde.


Celonárodní BEE BALL DAY i v Kunovicích!

BEE BALL DAY je otevřená celonárodní akce pro děti do 10ti let. Konat se bude na státní svátek 28. září 2015 na 11 místech po celé ČR. Srdečně zveme všechny příznivce softballu. Více informací zde.


Proč být hezká - divadelní představení Městské divadlo Zlín

V rámci spolupráce s Městským divadlem Zlín, kdy náš oddíl zapůjčil vybavení pro hru "Proč být hezká" nabízíme vstupenky na představení 24.9. od 19.00 hod. Více o hře se můžete dočíst na tomto odkazu.

Zájemci, hlaste se u Křivina (krivakpavel@seznam.cz nebo predseda@snails.cz)


Staň se členem!

Máš-li zájem stát se členem softballového oddílu Snails Kunovice, být hráčem a nebo pouze příznivcem, který bude v centru dění? Přidej se k nám! Číst dál

V případě, že se vám tento newsletter špatně zobrazuje, najdete ho i ZDE. Pokud Vám newsletter nepřišel oficiální cestou a chtěli byste se k jeho odběru přihlásit, stačí vyplnit tento FORMULÁŘ. V případě, že o tento pravidelný přísun informací nemáte zájem, můžete se odhlásit ZDE.

Výbor oddílu Snails hledá:

- Organizační tým Burčákového turnaje 2015 - hlaste se řediteli turnaje, kterým je letos Medvěd (nemec.sh@seznam.cz)

- VÝPOMOC DO BUFETU - na finálový turnaj juniorek 20.9.2015

- VÝPOMOC DO BUFETU - na semifinále žen 26.9.2015

- VÝPOMOC DO BUFETU - na beeball day 28.9.2015


Okénko české softballové asociace:

- Aktuální newsletter ČSA Číst dál


Okénko města Kunovice:

- Svatováclavské hody v Kunovicích 25.-27. září 2015. Číst dál.
- Podpis partnerské smlouvy s městem West (USA).
Číst dál.



Kde nás můžete vidět v akci:

20.9..2015 Extraliga juniorek - finálový turnaj Kunovice - Mlatevňa
19.-20.9..2015 Extraliga žáků - 5. turnaj Most
19.-20.9..2015 2. liga žákyň - finálový turnaj Praha - SaBaT
26.9..2015 Extraliga žen - semifinále Kunovice - Mlatevňa
27.9..2015 Extraliga žen - semifinále Praha - Krč
26.-27.9..2015 2. liga kadetek - 5. turnaj Ostrava
26.9..2015 2. liga T-Ball, 6. turnaj Pardubice
28.9.2015 BeeBall day Kunovice - Mlatevňa

Naši partneři:

Vydáno dne 15.9.2015, autor: Milan Zedník
Archiv předchozích newsletterů
ZDE

Snails
Snails Kunovice, Panská 25, 686 04 Kunovice

 

Kontaktujte nás na

RSS