Snails SNAILS NEWSLETTER

Slovo předsedy

Vážení sportovní přátelé,
máme středu a tak je čas na náš oběžník. Určitě nemůžu začít ničím jiným než obhajobou mistrovského titulu juniorek Snails Kunovice. Kdo dorazil na Mlatevňu, tak jistě viděl, že náš tým si zlaté medaile nejenom za tento turnaj, ale za celý rok zasloužil. Po celý rok své soupeře porážel a jedinou výjimkou byl turnaj na Krči, kam odjel v oslabené sestavě a kde mu právě finálový soupeř Eagles uzmul jediné prvenství. Všechny ostatní turnaje jasně opanoval, a to včetně toho finálového. Rád bych pogratuloval všem, kteří se na tomto velkém úspěchu kunovického softballu podíleli a věřím, že i další kategorie o medaile zabojují. Žákyním to sice nevyšlo, ale ještě máme ve hře další želízka. Žáky i T-ball teprve boj o medaile čeká. A to už nemluvím o ženách, které tento víkend čeká dohrávka semifinálové série a světe div se, právě s Eagles. A tak Vás všechny srdečně zvu nejenom na sobotní semifinálové klání, ale i na pondělní sváteční náborovou akci Bee Ball Day. Těšíme se na Vás!



Pozvánky na nejbližší akci na Mlatevni:



Juniorky obhájily titul! MISTŘI ČR U22! Gratulujeme!

Juniorský tým do 22 let obhájil loňský titul Mistra České Republiky. Závěrečným turnajem, kde se představily čtyři nejlepší juniorské celky v republice, prošly stejně jako základní částí extraligy. Soupeřky smetly rozdílem třídy. Více se dočtete zde. Šnečí úspěch zachytila také regionální televize Slovácko - odkaz na video zde.



Žákyně skončily na 7. místě!

Finálový turnaj žákyň se odehrál v areálu SaBaT Praha. Osm týmů bylo rozděleno do dvou skupin. Žákyně Snails patřily do skupiny s Eagles Praha, Storms Řepy a SC Chomutov. Po dvou prohrách a jednom vítězství ve skupině obsadily konečné 7. místo. Do nedělních finálových bojů se sice neprobojovaly, ale i tak trenéři jejich výkon oceňují. Účast našeho výběru na tomto turnaji podpořil Zlínský kraj. Více zde.


Žáci byli na 5. turnaj v Mostě

Žáci odehráli v nově rekonstruovaném areálu v Mostě 5. extraligové kolo. Díky sobotnímu vítězství nad Kostelcem nad Orlicí obsadili celkové čtvrté místo. Jak se jim vedlo si můžete přečíst v krátkém článku od trenérů na tomto odkazu. Účast žáků na tomto turnaji byla podpořena také Městem Kunovice. Děkujeme.

O víkendu 11.-12.10. pak žáky čeká poslední - finálový turnaj, na němž se rozhodne o Mistru ČR. Držte palce!


Celonárodní BEE BALL DAY i v Kunovicích!

BEE BALL DAY je otevřená celonárodní akce pro děti do 10ti let. Konat se bude na státní svátek 28. září 2015 na 11 místech po celé ČR. Srdečně zveme všechny příznivce softballu. Více informací zde.


Šneci v lese


Staň se členem!

Máš-li zájem stát se členem softballového oddílu Snails Kunovice, být hráčem a nebo pouze příznivcem, který bude v centru dění? Přidej se k nám! Číst dál

V případě, že se vám tento newsletter špatně zobrazuje, najdete ho i ZDE. Pokud Vám newsletter nepřišel oficiální cestou a chtěli byste se k jeho odběru přihlásit, stačí vyplnit tento FORMULÁŘ. V případě, že o tento pravidelný přísun informací nemáte zájem, můžete se odhlásit ZDE.

Výbor oddílu Snails hledá:

- Organizační tým Burčákového turnaje 2015 - hlaste se řediteli turnaje, kterým je letos Medvěd (nemec.sh@seznam.cz)

- VÝPOMOC DO BUFETU - na semifinále žen 26.9.2015

- VÝPOMOC DO BUFETU - na beeball day 28.9.2015


Okénko české softballové asociace:

- Aktuální newsletter ČSA Číst dál


Okénko města Kunovice:

- Svatováclavské hody v Kunovicích 25.-27. září 2015. Číst dál.

- Podpis partnerské smlouvy s městem West (USA). Číst dál.

- Umělé kluziště v Kunovicích. Číst dál.



Kde nás můžete vidět v akci:

26.9..2015 Extraliga žen - semifinále Kunovice - Mlatevňa
27.9..2015 Extraliga žen - semifinále Praha - Krč
26.-27.9..2015 2. liga kadetek - 5. turnaj Ostrava
26.9..2015 2. liga T-Ball, 6. turnaj Pardubice
28.9.2015 BeeBall day Kunovice - Mlatevňa
28.-30.10.2015 Podzimní soustředění - šneci v lese Revika - Vizovice
10.12.2015 Valná hromada
12.12..2015 Společenský večer Snails

Naši partneři:

Vydáno dne 23.9.2015, autor: Milan Zedník
Archiv předchozích newsletterů
ZDE

Snails
Snails Kunovice, Panská 25, 686 04 Kunovice

 

Kontaktujte nás na

RSS