SNAILS NEWSLETTER

Slovo předsedy

Vážení Šneci, Šnečice, Šnečata, rodiče Šnečat, příznivci či partneři kunovických Šneků,
Dostává se Vám do rukou poslední letošní Newsletter Snails a tak mi dovolte, abych Vám všem popřál do nadcházejících svátečních dní jen a jen krásné a příjemné zážitky a popřál Vám vše nejlepší do roku 2016. Rád bych Vám také poděkoval za přízeň, kterou jste našemu oddílu věnovali v roce 2015 a věřím, že minimálně stejnou mu věnujete i nadále. V letošním posledním čísle najdete informace ze Slavnostního večera Snails, který se konal v sobotu Na Pálenici. Všem, kteří se ho zúčastnili, děkuji za příjemnou atmosféru, kterou svojí přítomností pomohli vytvořit. Stejně tak zde najdete hromadu dalších informací o dění nejenom ve Snails, ale i jinde. Pomalu se rozjíždí období anket a tak nám pomozte dosáhnout na nějaký úspěch v nich. Budeme velmi rádi. Přeji všem příjemné čtení během pohodových vánočních dnů.

Pozvánky na nejbližší akce:


 
 

2. Společenský večer Šneci v saku

V sobotu 19. prosince jsme na druhém Společenském večeru Šneci v saku vyhlásili nejužitečnější hráče v jednotlivých kategoriích, přijali jsme nového člena do síně slávy Milana Říhu (Čiko), ocenili naše medailové týmy, reprezentantky a již tradičně jsme převzali také speciální ocenění. Všechna týmová videa naleznete na našem youtube kanálu, fotky od Kamila a Standy jsou na stránkách Snails. Na našich stránkách také nově naleznete Síň slávy se všemi nominovanými.

Kadeti na Vánočním turnaji

Kadeti, pod vedením nového trenéra marka Lapčíka, mají za sebou první zápasy na Vánočním turnaji. Kadetům se nejprve podařilo porazit hladce Sk Sever Brno 9:0, pak ale dvakrát podlehli Ledenicím 1:4 a Břeclavi 2:9.

Staňte se rozhodčím a pomozte oddílu pořádat velké turnaje

V souvislosti se zveřejněnou povinností obsazovat turnaje Extraligy mládeže vždy dvěma rozhodčími vychází Komise rozhodčích vstříc a rozšiřuje možnosti školení rozhodčích. Rádi bychom tímto vyzvali zájemce o vyškolení rozhodčích, aby se přihlásili do základního školení rozhodčích a ev. i do projektu Staň se rozhodčím softballu. ČSA nabízí pro nové rozhodčí velmi zajímavou odměnu (5000kč). Číst dál

Ankety Trenér roku s Sportovec Kunovic 2015

Řvou, nutí vás běhat kolem hřiště a dobře si pamatují každou vaši chybu. Přesto na ně nedáte dopustit. Hledáme nejpopulárnějšího trenéra/trenérku za sezonu 2015 - nominujte toho svého a a pomozte mu získat cenu za celoroční dřinu! Anketa zde na facebooku. ---- Hlasujte pro Terezu Vlčkovou a Báru Bachanovou v anketě Sportovec Kunovic 2015! Více na str. 22 a 23 v aktuálním čísle Kunovjanu.

Staň se členem!

Máš-li zájem stát se členem softballového oddílu Snails Kunovice, být hráčem a nebo pouze příznivcem, který bude v centru dění? Přidej se k nám! Číst dál

V případě, že se vám tento newsletter špatně zobrazuje, najdete ho i ZDE. Pokud Vám newsletter nepřišel oficiální cestou a chtěli byste se k jeho odběru přihlásit, stačí vyplnit tento FORMULÁŘ. V případě, že o tento pravidelný přísun informací nemáte zájem, můžete se odhlásit ZDE.

Výbor oddílu Snails:

Na valné hromadě 10.12.2015 byli zvoleni noví členi výboru a revizní komise v tomto složení:
Výbor oddílu Snails
předseda: Křivák Pavel
člen: Beránek Přemysl
člen: Blaha Ondřej
člen: Kratochvíl Bronislav
člen: Mlýnková Eliška
člen: Prokeš Martin
člen: Vlčková Tereza
člen: Šťastný Petr
člen: Zedník Milan
člen: Zelinková Petra
člen: Víchová Alice

Revizní komise
předseda: Řezáč Michal
člen: Kolůchová Jana
člen: Suchánková Kateřina

Okénko české softballové asociace

- Aktuální newsletter ČSA Číst dál
- Extraliga opět udílela individuální trofeje (1/2) Číst dál
- Extraliga opět udílela individuální trofeje (2/2) Číst dál
- Držte si klobouky, jedeme z kopce. Kunovický mužský softball je na dně. Číst dál

Okénko města Kunovice

- Zastupitelé Kunovic oslavili 25. výročí obnovení samostatnosti Číst dál
- Silvestrovská diskotéka pro děti 31.12.2015 od 16hod. Číst dál

Kde nás můžete vidět v akci

29.- 31.1.2016 - Snails Cup žen (Hluk)
31.12.2015 - Silvestrovské koulení (Kunovice)